Creixendo és un programa d’estimulació musical i sensorial que ofereix cursos i tallers familiars adreçats a dones embarassades, pares i mares amb nadons fins els 36 mesos i infants a partir dels 3 anys.

La filosofia de Creixendo és la de créixer al costat de la música. Creu en la importància del vincle entre infant-adult, en el valor de créixer a partir de l’afecte i la confiança, en la necessitat de compartir i comunicar, en el paper de la família, de ser presents en el desenvolupament dels nostres fills… En el poder de la música des d’abans de néixer i durant tota la nostra vida, en el seu aprenentatge a partir de la vivència corporal i l’experiència musical: despertar els sentits, gaudir de i amb la música i estimar-la.

___________________________________________________________________________

Sempre he estat convençuda del poder de la música, segurament perquè a mi m’ha acompanyat des de ben petita.

Crec també en la importància i recolzament de la família en el creixement i desenvolupament dels infants, en escoltar-los, respectar-los, valorar-los i fomentar la seva llibertat d’expressió.

La música i els infants són les meves dues passions, i apropar la música als més petits fomentant l’activitat musical a nivell familiar, el meu objectiu professional.

Creixendo és el meu projecte, la meva il·lusió; és poder compartir la música amb els nadons i les seves famílies, convidar a petits i grans a estimar-la, viure-la i gaudir-la, no només com a activitat artística sinó com a part integrant de les seves vides; és brindar-los la oportunitat de gaudir d’un entorn familiar ric en estímuls musicals i convidar-los a fer, de l’activitat musical, una pràctica habitual.

Perquè junts podem ajudar els nostres fills a crear la banda sonora de la seva vida, així com a créixer a partir de l’amor, la tendresa, el respecte i la confiança. Establir vincles afectius i emocionals amb ells, que els aportin seguretat per afrontar els reptes de cada dia… amb i a través de la música. Així ho sento jo i així és Creixendo.

Live your dream and share your passion… Us animeu a compartir-ho amb mi?

Anna Roig Dolz