L’Auditori: Educa

MATÍ MUSICAL PER A EMBARASSADES

Si estàs embarassada i vols viure intensament la música amb el teu fill/a abans de néixer, vine a gaudir d’un matí a L’Auditori, una experiència inoblidable que inclou: una xerrada sobre la importància de la música durant l’embaràs, un taller vivencial i d’experimentació personal a través d’activitats pràctiques, un concert molt especial per a tu i el teu futur nadó. I tot això, amb un acompanyament guiat en què rebràs informació periòdica via correu electrònic i whatsapp, des del dia que vinguis a L’Auditori fins al naixement del teu fill/a, amb moltes propostes per fer música a casa. Activitat recomanada a partir del 4rt mes de gestació.

Anna Roig Dolz, idea original, tallerista, pianista i direcció
Maria Pérez, conferenciant
Santi Serratosa, percussió i bases
Araceli Godina, veu i guitarra

 

TALLER PER A NADONS

Vols tenir recursos per crear les primeres arrels musicals del teu fill/a i compartir amb nosaltres aquest moment? T’acompanyem en aquest procés que enriquirà tota la família…Una proposta musical per despertar els sentits dels més petits!

Anna Roig Dolz, idea original, tallerista i direcció

 

CONCERT PER A NADONS

Un viatge musical per descobrir un món ple de sensacions, sons i melodies que deixaran empremta en la memòria auditiva i sensorial dels teus fills/es! Perquè volem que el seu primer concert a L’Auditori sigui una experiència única i inesborrable! T’ho perdràs?

Enrique Cabrera, direcció escènica

Albert Ciurans, piano i direcció musical
Anna Roig Dolz, veu, piano i direcció pedagògica
Dani Arias, clarinet i flauta travessera
Andrea Peirón, violoncel

 

L'Auditori