La Nana i l’avi Papet

 

LA NANA I L’AVI PAPET

Un conte musical per a compartir i gaudir-ne en família!

Creixendo s’inicia amb una col·lecció de contes musicals adreçats a famílies amb infants de 0 a 99 anys.
Dos personatges en seran els protagonistes: la Nana i el seu avi, en Papet. Amb ells podrem compartir situacions del dia a dia, les quals donaran ènfasi i rellevància al vincle que s’estableix entre avis i néts. Per altra banda, com que la música forma part de la vida d’aquests dos personatges, amb ells també podrem gaudir de les cançons, que ens convidaran a jugar i passar-ho bé a través de diferents propostes.
En aquest primer volum conviurem amb la Nana i l’avi Papet, coneixerem un dia en la seva vida i, de mica en mica, anirem ampliant la banda sonora de les nostres vides, ja que cada volum tindrà una temàtica diferent.

Després de més de 10 anys compartint la música amb les famílies, l’ Anna Roig Dolz, directora de Creixendo, es proposa oferir material propi i original als més petits de la casa, els seus familiars i també a mestres i educadors. Aquest és un projecte molt personal per a ella i espera poder arribar als cors dels més petits de la casa, així com dels grans que voldrien tornar a ser petits. Voleu saber un secret? La Nana és ella quan era petita i l’avi Papet, el seu avi! 🙂

Segueix el nostre canal de youtube i visualitza el videoclip de la cançó “El ratolí de les dents” 

T’AGRADARIA ADQUIRIR EL LLIBRE-CD? Contacta amb nosaltres AQUÍ