Creixendo Rural Abans De Néixer

De ben segur que si poguéssim saber què senten els nostres fills abans de néixer i ens expliquessin com els arriba la música que escoltem, encara n’escoltaríem més. Perquè com va dir Ruth Fridman “la música és l’única de totes les arts que pot i ha d’acompanyar la vida de qui encara no ha nascut”. I si sabéssim com n’és d’important escoltar música ja des del ventre matern, que tot allò que el fetus escolta quan l’aparell auditiu està format queda registrat en la seva memòria, i que l’educació musical, com deien Edgar Willems i Zoltán Kódaly, ha de començar 9 mesos abans de néixer faríem, de la música, un membre més de la família.

Des de Creixendo creiem en la importància de la música ja des d’abans de néixer i és per aquest motiu que us volem acompanyar en aquest procés d’immersió musical primerenc, així convidar-vos a participar plegats d’una experiència única i inoblidable.

A banda dels cursos i tallers regulars que oferim sota el nom “Sent la música” i que podeu trobar en la nostra programació regular, us convidem a gaudir del CREIXENDO RURAL ABANS DE NÉIXER, en el que us proposem passar un dia intensiu, enmig de la natura, realitzant activitats al voltant de la música durant la gestació, així com xerrades i activitats de cos i moviment.

Adreçat a

Dones embarassades a partir del 4t mes de gestació i les seves parelles.

Conduït per

Anna Roig Dolz i Santi Serratosa

Quan

La pròxima edició tindrà lloc el dissabte 12 d’octubre de 2019, de 10h a 19h, a Irehom (Castellgalí), un espai rústic i molt inspirador a tocar de Montserrat.

Preu

– Preu especial “earlybird”, fent la inscripció i el pagament abans del 30 de setembre: 65€

– Preu a partir de l’1 d’octubre: 75€

* El preu inclou totes les activitats, lloguer de l’espai i material. No inclou dinar (opció de càtering per 12€/15€ persona o bé podeu portar el menjar de casa).

Per a més informació i inscripcions ens podeu contactar clicant AQUÍ