Sent la música

Adreçat a dones embarassades a partir del 4rt mes de gestació i les seves parelles.

Saps que a través de la música pots millorar la qualitat de l’embaràs i comunicar-te amb el teu nadó abans que neixi?

Dins el ventre matern el futur nadó percep el món que l’envolta i reacciona a estímuls que formen part del seu entorn auditiu, com la veu i el batec del cor de la mare. A través de la música i activitats sensorials aconseguiràs millorar el teu benestar i establiràs un vincle emocional amb el teu futur nadó.

Massatge amb cançons

Adreçat a pares i mares amb nadons d’1 a 9 mesos.

Vols comunicar-te amb el teu nadó a través de la música i el tacte?

Et proposem una eina d’estimulació sensorial que et permetrà vincular-te afectivament al teu nadó i contribuir en el seu desenvolupament. Aprendràs la tècnica del massatge infantil i cançons específiques per a cada moviment. Una dolça proposta per viure moments de nutrició afectiva que us acompanyaran sempre.

 

Mima la música

Adreçat a pares i mares amb nadons de 6 a 18 mesos.

T’agradaria viure moments de tendresa amb el teu nadó?

Dolces melodies us convidaran a gaudir, a emocionar-vos, a jugar amb els sons, a relaxar-vos… A través de cançons, massatges i activitats de moviment compartireu moments entranyables.

Mou la música

Adreçat a pares i mares amb nadons de 18 a 36 mesos.

Saps que els nadons neixen amb una gran predisposició per a la música?

A través de cançons, exploració d’instruments, audicions, moviment corporal i danses, fomentaràs el vincle afectiu amb el teu nadó i li proporcionaràs un món ple d’estímuls que l’ajudaran a descobrir el seu entorn i a comunicar-se a través dels sentits.

 

Creix la música

Adreçat a pares i mares amb infants de 3 a 5 anys.

T’agradaria acompanyar el teu fill/a a créixer al costat de la música?

Viure la música a través del moviment i l’experiència corporal permet als infants despertar la curiositat pel món sonor, així com desenvolupar la sensibilitat i les seves aptituds musicals. Podràs estar present en tot aquest procés i contribuir en el seu aprenentatge gaudint conjuntament de la música.

 

Pinta la música

Adreçat a pares i mares amb els seus fills.

Saps que la música i la pintura són dues arts que poden treballar conjuntament per potenciar la creativitat dels més petits?

A través de tècniques plàstiques i músiques descriptives dibuixarem els elements de la música, jugarem a través de l’escolta i l’observació, plasmarem tot allò que sentim i crearem les nostres pròpies obres artístiques.

Comparteix la música

Adreçat a famílies amb fills d’1 a 5 anys.

T’agradaria compartir i gaudir de l’activitat musical en família de manera puntual? 

Si el que vols és gaudir d’un taller musical amb tota la família, en cap de setmana i sense continuïtat…vine a compartir la música! A cada taller la temàtica serà diferent i aprendrem cançons, farem activitats de moviment i sensorials, que ens convidaran a gaudir d’una estona musical amb els germans, els pares, els cosins, els avis…

Familiar Drum Circle

Adreçat a famílies amb fills a partir de 4 anys.

Saps que tots tenim ritme?  

Pares i fills podreu participar d’una activitat musical en grup, tocar instruments de percussió i comunicar-vos a través d’ells. El ritme i la percussió seran el mitjà per expressar-vos, experimentar, crear…i, sobretot, divertir-vos en família!!