T’agradaria poder gaudir de les activitats de Creixendo enmig de la natura, en un entorn relaxat, distès, entre amics, fent tribu i sense estar pendent del rellotge?

Amb el CREIXENDO RURAL et volem oferir aquesta oportunitat, la de trobar-nos en un espai rural per compartir allò que ens uneix, la música, però també el nostre temps. Poder gaudir plegats en un entorn que ens convidi a desconnectar del dia a dia, a relaxar-nos, a viure des d’una altra mirada, a respirar aire pur…

T’oferim diferents formats:

CREIXENDO RURAL ABANS DE NÉIXER: Adreçat a totes aquelles parelles que estiguin esperant un fill, que vulguin gaudir i compartir d’un dia intensiu amb altres parelles i connectar amb el seu futur nadó. Per a més informació clica aquí.

CREIXENDO RURAL DAY: Adreçat a famílies amb nadons i infants. Un dia sencer per a gaudir de la música i altres disciplines.

CREIXENDO RURAL WEEKEND: Adreçat a famílies amb nadons i infants. Per a més informació clica aquí.

CREIXENDO RURAL SUMMER DAYS: Adreçat a famílies amb nadons i infants. Un Festival d’experiències artístiques en família, pensat especialment per a les vacances d’estiu. Un nou concepte d’oci cultural en família a la carta. Nosaltres us proposem les diferents activitats i vosaltres us feu el programa a mida.

Per consultar la programació del Creixendo Rural Summer Days 22 envieu-nos un mail aquí i us la farem arribar. També la podeu trobar a l’instagram de @creixendo.

Venda d’entrades pel Creixendo Rural Summer Days 22 a partir de diumenge 26 de juny de 2022!
Passos a seguir:
1. Consulteu el document amb tota la informació.
2. Decidiu a quina/es activitat/s voleu venir.
3. Ompliu el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL CREIXENDO RURAL SUMMER DAYS 22.
4. Rebreu un mail de confirmació.
5. Efectueu el pagament tal com s’indica en el correu que us haurem enviat.